Despre Noi

Află mai multe despre noi, echipa nostră și valorile în care credem. Dacă vrei să vizualizezi oferta de cursuri, dă click pe butonul de mai jos

Ce Furnizăm

Cursuri

Cursuri autorizate CAFFPA, finalizate prin Certificate de absolvire și calificare CAFFPA, MMPS, MEC

Training-uri

Cursuri care ofera Certificate de instruire și Diplome de participare

Workshop-uri

Teme și module care corespund necesităților clienților

Despre Noi

Totul a început de la o necesitate. A fost un vis. Vis născut dintr-o necesitate: să fac ceea ce știu, să fac ceea ce-mi place, să nu mai am în jur persoane care știu mai puțin și care nu acceptă că sunt alții care știu mai bine decât ele. Dacă realizăm că întotdeauna mai avem ceva de învățat, că azi putem ști mai mult decât știam ieri, avem șansa de a evolua zilnic și de a realiza ceva în viața. A ne lamenta, a ne compara cu alții, a folosi copy-paste și nu propria știința, nu ne ajută, nu ne dezvoltă.

Apoi a venit ideea. Apoi a venit o alegere greșită. Apoi a venit puterea de a merge mai departe, de a nu renunța să fac ceea ce știu și cum știu. Și au apărut rezultatele. Și oameni cu aceleași valori. Echipa. Și munca foarte constantă. Și, în permanență, motivarea, automotivarea. Și când toate au intrat pe un minim echilibru, au apărut și alte nevoi. Ale clienților.  Fiecare client e important, fiecare are propria nevoie. Mulți vor să se specializeze, să se perfecționeze, să se califice sau să-și schimbe pur și simplu viața.

Dar, pe fiecare trebuie să-l tratezi ca și cand ar fi singurul tău client. Întâlnim și o autosuficiență, de multe ori la un segment de piață unde te aștepti mai puțin, dar cei mai mulți înțeleg că nu poți să te dezvolți profesional și personal fără o formare continuă. Educația e baza, știința nu poate fi copiată, confiscată, este și va rămâne tot ceea ce îi demonstrează omului valoarea. Să folosim un semn de carte, nu să așteptăm un semn ca să citim o carte! Stăm mult pe rețelele de socializare, ne împrietenim cu oameni necunoscuți, ne spunem părerea fără să ne fie cerută, fără să cunoaștem subiectul, ne “conectăm”. Dar ne degradăm emoțional și educațional, uităm că suntem suma experiențelor noastre și a propriei noastre educații. Ne e mai ușor să dăm like și share fără să citim conținutul, ci doar titlul.

Preferăm poze, nu conținut, preferăm să comentăm, în loc să ne informăm. Educația nu ar trebui abandonată, cultura nu ar trebui ignorată. Suntem români și trăim într-o țară care a dat lumii mulți savanți, suntem țara care are cei mai mulți IT-iști, dar suntem și țara cu o birocrație exacerbată, unde printul e obligatoriu în locul arhivării electronice. Uităm sau nu știm că legea acțiunii și reacțiunii există.  Vrem, dar nu oferim, cerem, dar nu vrem să dăm. Nu mai avem modele, nu mai avem repere, mulți ne raportăm doar la banii altora, la casele altora, la mașinile altora, nu la știința altora, la educația altora, la cultura altora. Nu ne mai știm istoria, nu avem manuale care să ne ofere posibilitatea să ne cunoaștem corect trecutul și care să ne formeze pentru viitor. Vrem să fim alții, înainte să ne formăm pe noi înșine, “vrem o țară ca afară”, dar nu facem mai nimic ca țara să fie ca afară.

Nu poți să vrei nivel de trai ca afară, dar să muncești ca în România, nu poți să vrei rezultate, dar să nu faci performanță. Singura șansă a fost și este să învățăm mai mult, să citim mai mult, să ne formăm mai mult și să fim angajați pe criterii de competențe și abilități, nu pe alte criterii. Contează diplomele, dar sunt prea mulți posesori de diplome și prea puțini cei care au o reală plus valoare și încă multe instituții unde nu sunt angajați oameni pe criterii de performanță și unde angajații nu sunt evaluați constant, în fiecare an. Suntem niște călători prin viață. Și ne plac poveștile și jocurile. Să privim formarea continuă ca pe o poveste sau ca pe un joc. Dacă ne “prinde” povestea sau jocul, devenim interesați să continuăm și să aflăm ce ne mai asteaptă, ce mai putem învăța mai mult decât ceea ce știam.  Dacă înveți, înțelegi. Dacă înțelegi, poți merge mai departe. Nu putem fi perfecți, dar suntem perfectibili. Nu putem ști tot, dar putem ști cât mai multe. Autosuficiența e prea des întâlnită, dar nu ne face mai buni.

“Educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat tot ceea ce ai învățat la școală”

9

Pasiune

9

Calitate

9

Valoare

Ani de experiență

Autorizații

PESTE

Cursanți

PESTE

Grupe Organizate

„A ști să conduci nu înseamnă a ști să domini, ci a ști să convingi oamenii să muncească pentru un scop comun” 

Daniel Goleman

Echipa

Suntem ECHIPĂ, nu doar o firmă de formare profesională! 

Suntem o echipa, managerii regionali și trainerii au experiență dovedită, sunt traineri specialiști în domeniile pe care le furnizează, sau sunt manageri care știu să promoveze calitatea și valoarea. Nimeni nu e șef, toți știu să-și motiveze oamenii și știu să găsescă soluții împreună cu aceștia. Nu sunt oameni de conjuctură, ci oameni care lucrează din pasiune și au competențe în domeniu: trainerii nu pot avea performanțe dacă nu ar avea atitudine și talent, competențe și experiență; managerii nu pot fi catalizatori și lideri dacă nu ar ști să dezvolte persoane și echipe. Fiecare vine cu idei noi și oferă și celorlați informații valoroase, stimulându-se reciproc. Sunt, cu toții, orientați către oameni, către cursanții noștri, împreună furnizăm cursuri pentru cursanți. Eu le mulțumesc pentru valorile pe care le au și pe care le promovează către echipele și cursanții lor.

                                                                                                                                                                         Tatiana 

tatiana.savu@set.edu.eu 

Ana - Camelia (Anca) VASLAVSCHI

Manager Regional Moldova

TEL: 0771234652

Violeta DUMITER

Manager judet Bihor

Violeta a dorit să participe la curs Formator, a absolvit și a rămas! Este o persoană care se implica maxim în tot ceea ce face, care face totul cu o pasiune rar întâlnită, care caută soluții și le găsește. Cu o carieră în învățământ de 33 de ani, ne demonstrează că un cadru didactic poate și știe să fie orienatat către elevi/cursanți, iar performanța și ieșirea din anonimat sunt criterii primordiale. Datorită ei avem un proiect foarte important, împreună cu Liceul Horea, Bihor, „Tinerețe responsabilă într-o comunitate dinamică” Violeta vă așteaptă să vă înscrieți!

Tel: 0748853877

Claudia Berghezan

Doctor în drept, Specializare Nediscriminare și Egalitate de Șanse în Dreptul Uniunii Europene – Trainer al cursurilor Expert în egalitate de șanse și Expert Legislația muncii.

Giorgiana BITERE

Training Manager

Giorgiana are experiență în training de peste 15 ani, dobândită și dovedită în companii multinaționale, formând peste 10 000 cursanți și participând la construcția a zeci de module de curs. Este un trainer cu mari realizări și cu feedback-uri deosebite.

Tel: 0745037797

Ionela VADUVA

Manager judet Gorj

Ionela este un educator de succes, specializare limba engleza, si o persoana care a facut, inca de cand am discutat prima data la telefon, un super efort si a venit la primul nostru teambuillding organizat, pentru a ne cunoaste si personal. A venit, i-a placut, ne-am placut si a ramas alaturi de noi. Este un manager de judet extrem de meticulos, placandu-i sa organizeze cursurile exact conform procedurilor. In plus, este un trainer foarte bun, furnizand cursul Formator, Manager si Competente in limba engleza.

Tel: 0766258513

Mariana IORDACHE

Senior Trainer IRU

Andreea KOVASZNAI

Manager Brasov

Andreea a fost cursantul nostru, ne-am plăcut, am continuat și a fost prima și singura alegere ca trainer Comunicare în limba engleză pentru Brașov, comunicarea și relaționarea eficientă cu elevii, calitate și eficiență în SCIM.

Tel: 0745139569

Sorana Dragan

Manager Cluj

Cu experiență și implicare maximă, Sorana face față cu succes tuturor provocărilor unui judet mare, Cluj

Tel: 0753121351

Elena Comanescu-Petrescu

Trainer Buzau, Vrancea, Ialomita

O super educatoare, un cadru didactic extrem de iubit și de copii și de parinti, un trainer cu feedback-uri deosebite, Elena este trainerul nostru pentru judetele Buzău, Vrancea, Ialomița, pentru cursurile Educator specializat, Lucrător prin arte combinate, Animator socio – educativ, Calitate și eficiență în SCIM.

Elisabeta (Eliza) BOSTAN

Eliza este profesor și a fost cursanta noastră la mai multe programe de formare, îndrăgind nu doar predarea către copii, ci și livrarea cursurilor către adulți. Viața a îndreptat-o li către zona de asistență personală și îngrijire a adulților, astfel că s-a specializat și în acest domeniu, Eliza devenind unul din trainerii noștri pentru Infirmieră și Asistent personal profesionist.

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM