0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

Despre Noi

Află mai multe despre noi, echipa nostră și valorile în care credem. Dacă vrei să vizualizezi oferta de cursuri, dă click pe butonul de mai jos

Ce Furnizăm

Cursuri

Cursuri autorizate CAFFPA, finalizate prin Certificate de absolvire si calificare CAFFPA, MMPS, MEC

Traininguri

Cursuri care ofera Certificate de instruire si Diplome de participare

Workshopuri

Teme si module care corespund necesitatilor clientilor

Despre Noi

Totul a inceput de la o necesitate. A fost un vis. Vis nascut dintr-o necesitate: sa fac ceea ce stiu, sa fac ceea ce-mi place, sa nu mai am in jur persoane care stiu mai putin si care nu accepta ca sunt altii care stiu mai bine decat ele. Daca realizam ca intotdeauna mai avem ceva de invatat, ca azi putem sti mai mult decat stiam ieri, avem sansa de a evolua zilnic si de a realiza ceva in viata. A ne lamenta, a ne compara cu altii, a folosi copy-paste si nu propria stiinta, nu ne ajuta, nu ne dezvolta.

Apoi a venit ideea. Apoi a venit o alegerea gresita. Apoi a venit puterea de a merge mai departe, de a nu renunta sa fac ceea ce stiu si cum stiu. Si au aparut rezultatele. Si oameni cu aceleasi valori. Echipa. Si munca foarte constanta. Si, in permanenta, motivarea, automotivarea. Si cand toate au intrat pe un minim echilibru, au aparut si alte nevoi. Ale clientilor.  Fiecare client e important, fiecare are propria nevoie. Multi vor sa se specializeze, sa se perfectioneze, sa se califice sau sa-si schimbe pur si simplu viata.

Dar, pe fiecare trebuie sa-l tratezi ca si cand ar fi singurul tau client. Intalnim si o autosuficienta, de multe ori la un segment de piata unde te astepti mai putin, dar cei mai multi inteleg ca nu poti sa te dezvolti profesional si personal fara o formare continua. Educatia e baza, stiinta nu poate fi copiata, confiscata, este si va ramane tot ceea ce ii demonstreaza omului valoarea. Sa folosim un semn de carte, nu sa asteptam un semn ca sa citim o carte! Stam mult pe retele de socializare, ne imprietenim cu oameni necunoscuti, ne spunem parerea fara sa ne fie ceruta, fara sa cunoastem subiectul, ne “conectam”. Dar ne degradam emotional si educational, uitam ca suntem suma experientelor noastre si a propriei noastre educatii. Ne e mai usor sa dam like si share fara sa citim continutul, ci doar titlul.

Preferam poze, nu continut, preferam sa comentam, in loc sa ne informam. Educatia nu ar trebui abandonata, cultura nu ar trebui ignorata. Suntem romani si traim intr-o tara care a dat lumii multi savanti, suntem tara care are cei mai multi IT-isti, dar suntem si tara cu o birocratie exacerbata, unde printul e obligatoriu in locul arhivarii electronice. Uitam sau nu stim ca legea actiunii si reactiunii exista.  Vrem, dar nu oferim, cerem, dar nu vream sa dam. Nu mai avem modele, nu mai avem repere, multi ne raportam doar la banii altora, la casele altora, la masinile altora, nu la stiinta altora, la educatia altora, la cultura altora. Nu ne mai stim istoria, nu avem manuale care sa ne ofere posibilitatea sa ne cunoastem corect trecutul si care sa ne formeze pentru viitor. Vrem sa fim altii, inainte sa ne formam pe noi insine, “vrem o tara ca afara”, dar nu facem mai nimic ca tara sa fie ca afara.

Nu poti sa vrei nivel de trai ca afara, dar sa muncesti ca in Romania, nu poti sa vrei rezultate, dar sa nu faci performanta. Singura sansa a fost si este  sa invatam mai mult, sa citim mai mult, sa ne formam mai mult si sa fim angajati pe criterii de competente si abilitati, nu pe alte criterii. Conteaza diplomele, dar sunt prea multi posesori de diplome si prea putini cei care au o reala plus valoare si inca multe institutii unde nu sunt angajati omaenii oe criterii de performanta si unde angajatii nu sut evaluati constant, in fiecare an. Suntem niste calatori prin viata. Si ne plac povestile si jocurile. Sa privim formarea continua ca pe o poveste sau ca pe un joc. Daca ne “prinde” povestea sau jocul, devenim interesati sa continuam si sa aflam ce ne mai asteapta, ce mai putem invata mai mult decat ceea ce stiam.  Daca inveti, intelegi. Daca intelegi, poti merge mai departe. Nu putem fi perfecti, dar suntem perfectibili. Nu putem sti tot, dar putem sti cat mai multe. Autosuficienta e prea des intalnita, dar nu ne face mai buni.

“Educatia este ceea ce ramane dupa ce ai uitat tot ceea ce ai invatat la scoala”

9

Pasiune

9

Calitate

9

Valoare

Ani de experiență

Autorizații

PESTE

Cursanți

PESTE

Grupe Organizate

„A ști să conduci nu înseamnă a ști să domini, ci a ști să convingi oamenii să muncească pentru un scop comun” 

Daniel Goleman

Echipa

Suntem ECHIPĂ, nu doar o firmă de formare profesională! 

Suntem o echipa, managerii regionali și trainerii au experiență dovedită, sunt traineri specialiști în domeniile pe care le furnizează, sau sunt manageri care știu să promoveze calitatea și valoarea. Nimeni nu e șef, toți știu să-și motiveze oamenii și știu să găsescă soluții împreună cu aceștia. Nu sunt oameni de conjuctură, ci oameni care lucrează din pasiune și au competențe în domeniu: trainerii nu pot avea performanțe dacă nu ar avea atitudine și talent, competențe și experiență; managerii nu pot fi catalizatori și lideri dacă nu ar ști să dezvolte persoane și echipe. Fiecare vine cu idei noi și oferă și celorlați informații valoroase, stimulându-se reciproc. Sunt, cu toții, orientați către oameni, către cursanții noștri, împreună furnizăm cursuri pentru cursanți. Eu le mulțumesc pentru valorile pe care le au și pe care le promovează către echipele și cursanții lor.

                                                                                                                                                                         Tatiana 

tatiana.savu@set.edu.eu 

Ana - Camelia (Anca) VASLAVSCHI

Manager Regional Moldova

TEL: 0771234652

Violeta DUMITER

Manager judet Bihor

Violeta a dorit sa participe la curs Formator, a absolvit si a ramas! Este o persoana care se implica maxim in tot ceea ce face, care face totul cu o pasiune rar intalnita, care cauta solutii si le gaseste. Cu o cariera in invatamant de 33 de ani, ne demonstreaza ca un cadru didactic poate si stie sa fie orienatat catre elevi/ cursanti, iar performanta si iesirea din anonimat sunt criterii primordiale. Datorita ei avem un proiect foarte important, impreuna cu Liceul Horea, Bihor, „Tinerete responsabila intr-o comunitate dinamica” Violeta va astepta sa va inscrieti!

Tel: 0748853877

Claudia Berghezan

Doctor in drept, Specializare Nediscriminare si Egalitate de Sanse in Dreptul Uniunii Europene – Trainer al cursurilor Expert in egalitate de sanse si Expert Legislatia muncii.

Giorgiana BITERE

Training Manager

Giorgiana are experienta in training de peste 10 ani, dobandita si dovedita in companii multinationale, formand peste 1000 cursanti si participand la constructia a zeci de module de curs. Este un trainer cu mari realizari si cu feedback-uri deosebite.

Tel: 0745037797

Ionela VADUVA

Manager judet Gorj

Ionela este un educator de succes, specializare limba engleza, si o persoana care a facut, inca de cand am discutat prima data la telefon, un super efort si a venit la primul nostru teambuillding organizat, pentru a ne cunoaste si personal. A venit, i-a placut, ne-am placut si a ramas alaturi de noi. Este un manager de judet extrem de meticulos, placandu-i sa organizeze cursurile exact conform procedurilor. In plus, este un trainer foarte bun, furnizand cursul Formator, Manager si Competente in limba engleza.

Tel: 0766258513

Mariana IORDACHE

Senior Trainer IRU

Andreea KOVASZNAI

Manager Brasov

Andreea a fost cursantul nostru, ne-am placut, am continuat si a fost prima si singura alegere ca trainer Comunicare in limba engleza pt Brasov, comunicarea si relationarea eficienta cu elevii, calitate si eficienta in SCIM.

Tel: 0745139569

Cătălin POPA

Trainer

Trainer pentru cursurile Formator si Animator socio-educativ, pentru toate worshopurile legate de comunicare si dezvoltare in arta comunicarii. Absolvent al Universității Naţionale de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” din Bucureşti, în prezent profesează ca actor, trainer şi entertainer

Sorana Dragan

Manager Cluj

Cu experienta si implicare maxima, Sorana face fata cu succes tuturor provocarilor unui judet mare, Cluj

Tel: 0753121351

Elena Comanescu-Petrescu

Trainer Buzau, Vrancea, Ialomita

O super educatoare, un cadru didactic extrem de iubit si de copii si de parinti, un trainer cu feedbackuri deosebite, Elena este trainerul nostru pentru judetele Buzau, Vrancea, Ialomita, pentru cursurile Educator specializat, Lucrator prin arte combinate, Animator socio – educativ, Calitate si eficienta in SCIM.

Delia Andrea DEAK

De profesie, farmacist. Dorinta de dezvoltare a facut-o sa participe la mai multe cursuri, iar in 2015 si la cursurile furnizate de noi. In timp s-a dezvoltat foarte mult pe partea de creatie, arte combinate, hande made. Delia este unul dintre trainer nostri, pentru cursurile creative: Lucrator in arte combinate, Animator socio-educativ.

Elisabeta (Eliza) BOSTAN

Eliza este profesor si a fost cursanta noastra la mai multe programe de formare, indragind nu doar predarea catre copii, ci si livrarea cursurilor catre adulti. Viata a indreptat-o si catre zona de asistenta personala si ingrijire a adultilor, astfel ca s-a specializat si in acest domeniu, Eliza devenind unul din trainerii nostri pentru Infirmiera si Asistent personal profesionist.

Mihaela MICULA

Inspector RU

La bine si la greu, din vremuri vechi si vremuri noi

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM