Workshop Activități creative și recreative pentru copii

Un workshop despre organizarea evenimentelor pentru copii care va avea ca punct de plecare o… ...

Dacă vă doriți CALITATE, obținerea de competențe și nu doar o Diplomă, vă invităm la cursul nostru! 


 

Organizarea evenimentelor pentru copii va avea ca punct de plecare o analiză a tipului de eveniment dorit. Această analiză va fi facută având în vedere câteva criterii pe care noi le considerăm importante și pe care le specificăm mai jos.

Workshop Activități creative și recreative pentru copii

A. Copiii vor fi însoțiți de părinți pe tot parcursul evenimentului.

În funcție de dorința părinților de a participa la activități, pot exista 2 categorii de evenimente:

 1. Cu părinți – părinții vor fi participanți, alături de copiii lor;
 2. Fără părinți – participanți vor fi doar copiii;

B. În funcție de obiectivele dorite de beneficiar/ beneficiari

Ex. : cunoaștere, relaționare/ socializare, managementul conflictului, stimularea și utilizarea creativității, relaxare, îmbunătățirea relației părinte-copil etc.

Obiectivul evenimentului va fi ales de către beneficiar.

C. În funcție de tematica dorită:

 1. Creativitate – Activitățile evenimentului vor fi alese astfel încât să pună în valoare – sau să scoată la iveală – potențialul creativ al fiecarui participant. Ex: pictura cu mâinile, creare de diverse obiecte
 2. Sport – Activitățile alese pentru această tematică vor fi predominant din zona de mișcare multă și sport (preferabil outdoor). Ne dorim să promovăm spiritul de echipă, de fair-play și înțelegerea faptului că modul cel mai sigur de a ne dezvolta și îmbunătăți performanța este acela de a fi în competiție cu noi înșine, nu cu ceilalți.
 3. Povești – Copiii vor avea plăcerea de a intra în atmosfera poveștilor și legendelor. Vor avea ocazia să-și construiască propriile povești sau să descopere mistere nedescoperite până acum.

4. Natura – Pentru această tematică propunem activități de tipul incursiunilor în natură/drumeții, activități în locații specifice (livadă, seră de flori sau legume etc.) unde copiii să învețe din activități practice, experimentând.

5.Combinație de activități aparținând oricarei tematici de mai sus, în funcție de obiectivul evenimentului și dorința beneficiarului/beneficiarilor.

6.Activități cu caracter social

Ex: Activități de construcție de obiecte diverse (scăunele, jucării etc.) cu scopul de a fi donate, vizite în locații ce găzduiesc categorii sociale defavorizate, relaționarea și motivarea copiilor defavorizați pentru a începe/continua studiile etc.

D. În funcție de locul și contextul de desfășurare a activităților:

 1. Outdoor;
 2. Indoor.

E. În funcție de numărul de participanți (max. 50-60 participanți).

F. În funcție de categoria de vârstă.

Detalii și înscrieri:

Tel: 0755159959 (09-18, luni-vineri)

Mail: contact@set.edu.eu

Formular înscriere: https://xy1xetocv9l.typeform.com/to/Unu8I3GO?typeform-source=set.edu.eu

Cursul  se desfasoara in orice localiatate din tara.

Detalii si informatii: SC STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM