0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

Workshop Activități creative și recreative pentru copii

Un workshop despre organizarea evenimentelor pentru copii care va avea ca punct de plecare o… ...

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru! 


 

Organizarea evenimentelor pentru copii va avea ca punct de plecare o analiza a tipului de eveniment dorit. Aceata analiza va fi facuta avand in vedere cateva criteria pe care noi le consideram importante si pe care le specificam mai jos.

Formularul de înregistrare

 

 

Workshop Activități creative și recreative pentru copii

A. Copii vor fi insotiti de parinti pe tot parcursul evenimentului.

In functie de dorinta parintilor de a si participa la activitati, pot exista 2 categorii de evenimente:

A1. Cu parinti – parintii vor fi participanti, alaturi de copii lor;

A2. Fara parinti – participanti vor fi doar copiii;

 

B. In functie de obiectivele dorite de beneficiar/ beneficiari

Ex. : cunoastere, relationare/ socializare, managementul conflictului, stimu-larea si utilizarea creativitatii, relaxare, imbunatatirea relatiei parinte-copil etc.

Obiectivul evenimentului va fi ales de catre beneficiar.

 

C. In functie de tematica dorita:

C1. Creativitate

Activitatile evenimentului vor fi alese astfel incat sa puna in valoare – sau sa scoata la iveala – potentialul creativ al fiecarui participant. Ex.: pictura cu mainile, creare de diverse obiecte

 

C2. Sport

Activitatile alese pentru aceasta tematica vor fi predominant din zona de miscare multa si sport (preferabil outdoor). Ne dorim sa promovam spiritul de echipa, de fair-play si intelegerea faptului ca modul cel mai sigur de a ne dezvolta si imbunatati performanta este acela de a fi in competitie cu noi insine, nu cu ceilalti.

 

C3. Povesti

Copii vor avea placerea de a intra in atmosfera povestilor si legendelor. Vor avea ocazia sa-si construiasca propriile povesti sau sa descopere mistere nedescoperite pana acum….

C4. Natura

Pentru aceasta tematica propunem activitati de tipul incursiunilor in natura/ drumetii, activitati in locatii specifice (livada, sera de flori sau legume etc.) unde copii sa invete din activitati practice, experimentand.

 

C5. Combinatie de activitati apartinand oricarei tematici de mai sus, in functie de obiectivul evenimentului si dorinta beneficiarului/ beneficiarilor.

 

C6. Activitati cu caracter social

Ex: Activitati de constructie de obiecte diverse (scaunele, jucarii etc.) cu scopul de a fi donate, vizite in locatii ce gazduiesc categorii sociale defavorizate, relationarea si motivarea copiilor defavorizati pentru a incepe/ continua studiile etc.

 

D. In functie de locul si contextul de desfasurare a activitatilor:

D1. Outdoor;

D2. Indoor.

 

E. In functie de numarul de participanti (max. 50-60 participanti).

F. In functie de categoria de varsta.

Cursul  se desfasoara in orice localiatate din tara.

Detalii si informatii: SC STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM