0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu
Politică de confidențialitate

Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate înainte de a utiliza situl nostru.

Cine colectează datele dumneavoastră personale?

 

Operatorul care colectează datele dumneavoastră personale este STRUCTURAL EUROTRAINING SRL. din Bucuresti, Bdul General Vasile Milea, nr 2i, Corp 3, birou 1, telefon 0755 159 959

 

 Informații generale colectate de www.set.edu.eu

 

Singurele informații care vă sunt solicitate prin intermediul site-ului www.set.edu.eu sunt numele și prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail și numărul de telefon, acestea fiind solicitate la partea de contact în momentul când doriți să trimiteți un mesaj, o solicitare de ofertă direct prin intermediul site-ului. Aceste informații sunt cerute pentru a vă putea ulterior contacta în vederea soluționării mesajului sau a cererii de ofertă.

Aceleași date sunt necesare pentru postarea de comentarii precum și la utilizarea formularului de testimoniale, aoclo unde este cazul.

De asemenea folosim serviciul Mailchimp pentru serviciile de email marketing de la care vă puteți dezabona în orice moment folosind linkul prezent in fiecare email. Pentru mai multe informații privind stocarea datelor de către Mailchimp vă rugăm să consultați situl lor.

Folosim și serviciile Google Analytics pentru colectarea și prelucrarea datelor legate de trafic. Datele sunt obținute conform politicii de confidențialitate a Google, cu garanția respectării intimității vizitatorilor. NU se colectează date cu caracter personal.

 

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către www.set.edu.eu

 

Utilizăm informațiile strânse , adică numele și prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail și numărul de telefon în scopul de a soluționa întrebările dumneavoastră, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite și de a vă putea trimite oferte personalizate. Utilizarea datelor cu caracter personal este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Tuturor persoanelor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenție, de opoziție, de a se adresa instanței competente și de plângere către autoritatea de supraveghere. În înțelesul Legii nr 677/2001, principalele drepturi mai sus menționate aparținând persoanelor vizate au următorul conținut:

 

Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la Operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta. Astfel, la cererea scrisă, semnată și datată a persoanei respective, trimisă pe adresa firmei, Bucuresti, Bdul General Vasile Milea, nr 2i, Corp 3, birou 1, o dată în an, în mod gratuit, societatea STRUCTURAL EUROTRAINING SRL. va confirma dacă utilizează date care o privesc sau va înceta orice prelucrare a acestora.
Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit: după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte.

 

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

 

www.set.edu.eu nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal. set.edu.eu poate, totuși , transmite informația terților în următoarele cazuri:

cu acordul dumneavoastră

– dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră
putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

  • e prevăzut într-o dispoziție legală
  • protejează drepturile companiei set.edu.eu sau ale companiilor afiliate
  • previne o infracțiune sau protejează siguranța națională
  • protejează siguranța individului sau siguranța publică
  • aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații
  • în cazul în care activitățile dumneavoastră contravin termenilor și condițiilor statuate de set.edu.eu , sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii
  • în cazul în care set.edu.eu fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date este transferată noului operator
  • în cazul în care set.edu.eu devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței.

În cazul în care vor apărea situațiile menționate mai sus, veți fi anuntați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul www.set.edu.eu

 

Adresa IP

 

Există posibilitatea să urmărim Internet Protocol (IP) pentru motive tehnice de Securitate: depanare tehnică, menținerea siguranței și securității site-ului, restricționarea accesului la site pentru anumiți utilizatori și înțelegerea mai bună a modului în care site-ul noastru este utilizat. Adresa IP nu este niciodată asociată unei persoane fizice/juridice.

 

Feedback/Solicitare ofertă

 

set.edu.eu oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări, sugestii, solicitări de ofertă. Orice informație care este transmisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosita ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

 

Modificări ale politicii de confidențialitate

 

Dacă vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne scrieți pe e-mail.

 

Vă mulțumim că folosiți serviciile STRUCTURAL EUROTRAINING. Vă asigurăm că vom încerca să vă oferim întotdeauna servicii de înaltă calitate.

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
Bdul General Vasile Milea, nr 2i, Corp 3, birou 1

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM
***