0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

Comunicare, atitudine, formare continuă.

Toată lumea comunică. Multi cred că știu comunicare și că știu sa comunice eficient. Câți și-au pus întrebarea „ce înseamnă comunicarea eficientă?” Realitatea, însă, arată asa cum constatăm zilnic, mulți vorbim, putini comunicăm.
Mulți trăiesc cu impresia că știu să comunice, doar pentru că știu sa vorbească sau pentru că au ceva noțiuni teoretice despre comunicare – pentru că au participat la diverse module de comunicare „de ce as participa, eu am participat in timpul …, eu știu, nu am nevoie sa particip, am nevoie de diplomă!” WOW! Autosuficiența e prea des întâlnită și nu duce la nimic onorant.
Realitatea arata așa: noțiunile teoretice despre comunicare pe care le deții nu te fac un comunicator eficient. Oricât de ample ar fi. Demonstrarea cunoștințelor și abilităților în practică, zi după zi, moment de moment, iți confirmă valoarea și eficiența în comunicare. Atitudinea adecvată îți conferă acel statut de comunicator de valoare. Iar comunicarea nu consta doar in cuvinte. Filmele mute sunt cea mai buna dovada, nu?
 
În cursurile noastre de comunicare nu ne propunem o privire exhaustivă asupra comunicării – nici nu am avea cum. Dimpotrivă, ne propunem concentrarea atenției pe câteva aspecte cheie din aria comunicării. De asemenea, nu ne propunem o încărcare teoretică excesivă, ci ne propunem o abordare preponderent practică și aplicată. Ne dorim un nivel crescut de înțelegere a factorilor de eficiență în comunicare și a modalităților de a atinge acest nivel.
Eficiența comunicării este un obiectiv și îl abordăm și tratăm ca atare.
 
Invităm la cursurile noastre pe oricine are interes pentru acest subiect, indiferent de zona de activitate, deschidere către învățare continuă și atitudinea adecvată. Cursul autorizat ANC sau cel acreditat MEC, se finalizează cu certificat de absolvire și cu atestat,cu credite profesionale transferabile, desigur, dar, ne-ar plăcea ca nu acestea sa fie principalul obiectiv al participării. Ne dorim, apreciem și respectăm calitatea, valorile, flexibilitatea în gândire, dezvoltarea și evoluția permanentă.
 
Vă invităm sa ne contactați și sa participați!
 
Giorgiana, Trainer manager

Valoare

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.
P

Parteneriat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

Calitate

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.
+

Respect

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.
NE PASĂ DE
Succesul Tău
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural EurotrainingCalitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM