0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

Să visezi și visul să devină realitate?

Da, se poate! O poveste reală, care a debutat la început de iulie 2016, atunci când pe site-ul firmei Structural Eurotraining SRL, am completat un formular de înscriere pentru un workshop de comunicare, care urma să se desfășoare la sfârșitul acelei luni la Predeal.

A urmat o convorbire, o voce de la București îi explica unei voci de la Tg Jiu, cum că acel workshop este destinat doar echipei cursuri-autorizate.eu, dar după câteva vorbe schimbate, a urmat o invitație pentru mine, ca și când ne cunoașteam de mult, ca si cand lucram deja împreună.

Am ajuns! Am văzut! Am comunicat! Am legat o prietenie minunată! Am făcut planuri! Am visat! De trei ani planurile și visurile au devenit realitate, îmi dau o satisfacție enormă, o încredere maximă în tot ceea ce fac, putere de a lua decizii. Eu lucram pana acum cu copiii, de trei ani lucrez si cu adultii, pe multi dintre ei ii pregatesc ca sa lucreze si ei cu copiii. Satifactiile sunt maxime, iar feedbackurile primite

Sunt recunoscătoare Divinității că mi-a scos în cale o persoană specială, căreia, ori de câte ori voi avea ocazia, îi voi mulțumi că există. Mulțumesc, Tatiana SAVU! Datorită ție visul meu a devenit realitate!

Cu toată dragostea, Ionela!

P.S. : Tatiana SAVU este vocea caldă de la București, un manager excepțional, de un profesionalism inconfundabil. Eu sunt Ionela VADUVA, manager Gorj, Trainer al cursului Educator specializat, Calitate si eficienta in SCIM si a altor cursuri autorizate, pentru care m-am specializat in anii in care m-am format ca om, cadru didactic si formator.

Valoare

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.
P

Parteneriat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

Calitate

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.
+

Respect

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.
NE PASĂ DE
Succesul Tău
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
Av. Traian Vasile, 61, et 1. 

Structural EurotrainingCalitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM