0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

Curs Expert Achiziții Publice

Cursul va ofera solutii, dezbateri si posibilitatea sa aplicati practic aspecte teoretice din domeniul achizitiilor. ...

Autorizat de Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adulților

Cod COR 214946

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru! 


Informatii:

Cursul nostru va ofera informatii privind cunoasterea legislatiei actuale pe achizitii si intelegerea criteriilor si principiilor care determina atribuirea contractului de achizitie publica. Fiind un domeniu in care legea trebuie sa fie bine cunoscuta si toate detaliile despre achizitii, trainerii nostri va ofera amanunte legate de asociere, subcontractare, raspunsul la solicitarile de clarificare si greselile care se fac cel mai frecvent in intocmirea documentelor de calificare. Cursul va ofera solutii, dezbateri si posibilitatea sa aplicati practic aspecte teoretice din domeniul achizitiilor. Va invitam la un curs structurat in doua parti: 40% din timp veti asimila cunostinte teoretice, iar 60% din timp veti beneficia de exercitii practice, studii de caz. Recomandari: specializare prin workshopuri in acest domeniu.

Obtinerea certificarii ofera dreptul absolventior de a practica meseria de Expert Achizitii Publice( cod COR 214946), cursul fiind un curs de perfectionare, cu certificare CAFFPA, prin Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale

Certificatul( Diploma) de absolvire are valabilitate juridica în raport cu eventualii angajatori, terti, lucrul în proiecte cu finantare europeana, acestea reprezentând o plus valoare în CV-ul dumneavoastra. Diploma este insotita de Supliment Descriptiv. Acesta este un document care prezinta într-o forma standardizata si explica informatiile continute în Certificatul CAFFPA.

Competente dobandite:

– Aplicarea corecta a legislatiei in vigoare la autoritatile contractante;

– Elaborarea strategiei de achizitii publice;

– Principii in elaborarea cerintelor de selectie si elaborare a caietului de sarcini;

– Intocmirea dosarului de licitatie publica;

– Derularea procedurilor specifice de achizitie publica;

– Gestionarea contestatiilor formulate in procedura de atribuire a contractului;

– Evaluarea ofertea depuse

– Atribuirea contractului de achizitie publica

Examenul: La 3 – 7 zile dupa finalizarea cursului, in prezenta Comisiei CAFFPA

– Proba teoretica: test grila – pt evaluarea cunostintelor teoretice

– Proba practica: proiect – pt evaluarea competentelor practice, la alegerea cursantului si construit pe parcursul cursului.

Ofertă specială!

690 lei

Curs Expert Achiziții Publice
Cui se adreseaza:

– Cursul are un pronuntat caracter practic si se adreseaza deopotriva ofertantilor si compartimentelor interne specializate ale autoritatilor contractante, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat, incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de planificare si asigurare a resurselor, persoanelor numite in cadrul comisiilor de intocmire a dosarelor si de evaluare a ofertelor sau desemnate ca reprezentand entitatea publica in procesul de achizitii,

– Persoanelor implicate sau care isi doresc sa lucreze in echipe de management Fonduri Europene

– Oricaror altor persoane interesate de domeniu, absolventi a unei institutii de invatamant superior.

Documente necesare la inscriere:

– Copie diploma studii superioare/ master

– Copie CI

– Copie certificat nastere

– Copie Certificat casatorie( daca este cazul).

 

Va oferim:

– Suport de curs, plus materiale suplimentare, necesare aprofundarii cursului

– Coffe break

– Un curs gratuit daca ne recomandati 5 participanti, indiferent de curs, sau posibilitatea de a castiga in urma participarii acestora

– Posibilitatati de parteneriat

– Posibilitatea de a participa la curs in zona in care locuiti

Detalii si inscrieri: Structural EuroTraining SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

Cursul  se desfasoara in orice localitate din tara.

Detalii si informatii: SC STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM