0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

De la aspectul fizic la capacitatea de a judeca pe cineva

Aspectul fizic – prea des luat in discutie … Ga-i grasa, ca-i slaba, ca-i chel, ca e urata, ca ….

Zilele acestea am vazut cum multe persoane au lansat atacuri virulente la adresa unei politiste supraponderale.

Fara sa stie cum si din ce motive a ajuns femeia sa fie ponderala. Da, ar fi perfect si am fi perfecti daca toti am arata dupa asa zise sabloane!

Dar, cati sunt perfecti? Dar cati isi doresc sa fie perfectibili? Prea des judecam omul dupa infatisare, fara sa incercam sa ne informam, fara sa incercam sa ne punem in situatia lui. Ar fi si greu, pentru multi, pentru ca nu e usor sa te pui in „papucii” altuia.

Inainte de a face afirmatii despre cineva, mai ales daca acesta munceste, mai ales daca acesta a realizat ceva in viata lui, fara ca tu sa stii nici ce a mancat pentru a ajunge in acea situatie (si nu ma refer doar la kg, ci mai ales la realizari), nici cate nopti nu a dormit, nici ce eforturi face ca el si familia lui sa traiasca decent! Intalnim, din ce in ce mai des, persoane care inca nu au realizat nimic in viata, care traiesc din munca si din banii altora, dar care isi permit sa-i judece pe acestia, fara ca ei insisi sa faca ceva pentru a le fi mai bine sau a schimba ceva in viata lor, ca sa nu mai stea la mana altora! Am auzit o persoana, care accepta sa primeasca diverse cadouri, sau are pretentia sa fie intretinuta, dar care, cand a auzit ca persoana care o „sponsorizeaza” vrand, ne vrand, a avut nevoie de un pahar de pahar de apa si s-a intamplat sa il ceara din acea casa, sa spuna „Dar ce, nu putea sa-si cumpere de la magazinul din colt!?” 

Intr-o lume in care educatia e din ce in ce mai deficitara, in care alergam dupa branduri, dar nu dupa valori, prea mult si prea des apar asa zisi posesori de adevaruri absolute, care judeca politistul care isi face treaba, votantul care e prea in varsta, iubita/iubitul care nu-i ofera luna de pe cer, parintii care nu le-au oferit casa sau masina dorita, socrii care nu le ofera copiilor toata averea muncita o viata, colegii care invata mai bine, vecinul care a reusit in viata si tot asa …

Dragilor, daca aveti pretentii, incepeti cu voi, schimbati ceva la voi, tineti diete, faceti sport, invatati mai mult, munciti voi insiva pentru a va cumpara ceea ce doriti, certati-va pe voi seara daca ziua nu ati reusit ceva mai mult decat in ziua anterioara si, mai ales, nu jigniti! 

Cand arati cu degetul mare catre cineva, nu uita, in caz ca ai fi stiut  vreodata, ca celelalte patru sunt indreptate catre tine! 

Noi va invitam la cursuri autorizate si la cursuri acreditate, la programe de traininguri si worshopuri!

Cine vrea sa isi continue educatia, e invitat la noi! 

Valoare

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

P

Parteneriat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

Calitate

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

+

Respect

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
Bdul General Vasile Milea, nr 2i, Corp 3, birou 1

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM