Bullying și cyberbullying pe înțelesul tuturor

Bullying și cyberbullying pe înțelesul tuturor ...

Scop:

Dezvoltarea abilitaților de identificare, conștientizare, sprijin și consiliere, în scopul prevenirii și combaterii bullying-ului și cyberbullying-ului.

Obiective:

 • Recunoașterea/Identificarea elementelor, semnalelor și efectelor ce pot surveni în urma situațiilor de bullying și cyberbullying în unitățile de învățământ.
 • Conștientizarea consecințelor negative ce pot să apară pe termen lung.
 • Identificarea și familiarizarea cu legislația specifică acestei forme de discriminare, manifestată în diferite acțiuni fizice, verbale și psihologice de tip violent.
 • Accesarea și aplicarea instrumentelor, tehnicilor și metodelor de intervenție timpurie și prevenție, ce trebuie sa fie aplicate în unitatea școlară.
 • Implementarea legislației antibullying de către conducere, comisia internă, cadre didactice, părinți.
 • Conștientizarea dimensiunii de bullying și a formelor sale de manifestare.
 • Capacitatea de a reflecta într-un mod obiectiv asupra experiențelor relaționate cu acest fenomen ce se manifestă pe mai multe paliere: elev și profesor, elev/elev, profesor/părinte.
 • Dezvoltarea corelației dintre factori determinant, precum, educația, cultura, climatul instituțional (educațional) sau familial  cu experiența de bullying și cyberbullying.

Documente necesare la înscriere:

 • Copie CI
 • Copie diplomă studii – licență/bacalaureat
 • Copie Certificat căsătorie (dacă numele din CI este diferit de cel din diplomă)

La finalul workshopului veți primi Certificat de instruire. Perioada specificată în certificat: 3 ore.

Preț: 150 lei

Detalii:

Tel: 0755159959 (09-18, luni-vineri)

Mail: contact@set.edu.eu

Formular înscriere: https://xy1xetocv9l.typeform.com/to/Unu8I3GO?typeform-source=set.edu.eu

Bullying și cyberbullying pe înțelesul tuturor

Cursul se desfășoară online.

Detalii și informații: STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural EurotrainingCalitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM