Curs Asistent personal profesionist

Curs calificare

Autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adulților (CAFFPA)

Cod COR 532904

Dacă vă doriți CALITATE, obținerea de competențe și nu doar o Diplomă, vă invităm la cursul nostru! 


Informații:

Cursul nostru vă oferă posibilitatea să deveniți asistent personal profesionist. Conform Clasificărilor ocupațiilor din Romania și Codului COR 532904, puteți lucra ca persoana fizică atestată, care asigură, la domiciliul său îngrijirea și protecția adultului cu handicap grav sau accentuat, precum și, condiții pentru implicarea persoanei cu handicap în activitate, în situații de viață reale, pentru participarea la viața comunității și exercitarea tuturor drepturilor cetățenești. Activitatea se desfășoară în baza unui contract individual de muncă, care are un caracter special, specific protecției persoanei adulte cu handicap grav sau accentuat, încheiat cu Direcția generală de asistenta socială și protecția copilului sau cu furnizorii de servicii sociale privați, acreditați în condițiile legii.
Obținerea certificării oferă posibilitatea nu doar de a va dezvolta competențe și abilități în lucrul cu persoane cu handicap, dar și de a dovedi cunoștințele dumneavoastră în fața unui angajator, Certificatul de absolvire CAFFPA, prin Ministerul Muncii si Protecției Sociale si Ministerul Educației si Cercetării, fiind o diplomă recunoscută la nivel național, dar și în orice țară din UE. Certificatul de absolvire este însoțit de Suplimentul Descriptiv, în care sunt specificate competențele dobândite la curs.

 

Ofertă specială!

890 lei

Curs Asistent personal profesionist

Competente dobândite:

 • Planificarea activităților de prevenire și intervenției rapidă în vederea respectării principiului egalității de șanse, gen, precum și a prevenirii și combaterii violenței domestice și a traficului de persoane
 • Managementul diversității
 • Managementul cazurilor de nerespectare a principiului egalității de șanse, gen, respectiv a cazurilor de violență domestică și trafic de persoane
 • Gestionarea resurselor
 • Evaluarea activității
 • Comunicarea si relaționarea interpersonală, intra si interinstituțională
 • Dezvoltare profesională

Documente necesare la înscriere:

 • Copie CI
 • Copie diploma studii (Învățământ gimnazial)
 • Copie certificat de naștere
 • Copie Certificat căsătorie (dacă numele din CI este diferit de cel din diplomă)

Detalii si înscrieri:

Tel: 0755159959 (09-18, luni-vineri)

Mail: contact@set.edu.eu

Formular înscrieri: https://xy1xetocv9l.typeform.com/to/Unu8I3GO?typeform-source=set.edu.eu

Cursul  se desfasoara in varianta online si in sala.

Detalii si informatii: STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM