Curs Educator Specializat

Curs calificare ...

Autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților (CAFFPA)

Cod N.C. 5131.3.1

Dacă vă doriți CALITATE, obținerea de competențe și nu doar o Diplomă, vă invităm la cursul nostru! 


Informații:

Cursul nostru vă oferă posibilitatea să deveniți Educator specializat. Conform Clasificărilor ocupațiilor din Romania si Codului COR 531203 / N.C. 5131.3.1 , puteți lucra în învățământul preșcolar, primar și gimnazial, Educatorul specializat ajutând personalul didactic și oferind îngrijire și supraveghere în grădinițe și școli, în centre pentru copii, after school, asociații pentru copii. Vă invităm la un curs structurat în două părți: 30% din timp veți asimila cunoștințe teoretice, iar 70% din timp veți beneficia de exerciții practice, jocuri de rol.

Obținerea certificării oferă posibilitatea nu doar de a vă dezvolta competențe și abilități în lucrul cu copiii, dar și de a dovedi cunoștințele dvs în fața unui angajator, Certificatul de calificare CAFFPA, prin Ministerul Muncii si Justiției sociale și Ministerul Educației, fiind o diplomă recunoscută la nivel național, dar și în orice țară din UE. Certificatul de calificare este însoțit de Suplimentul Descriptiv, în care sunt specificate competențele dobândite la curs.

Din Fișa postului: „Educatorul Specializat se ocupă în principal cu susținerea dezvoltării limbajului copilului, crearea contextului cotidian de stabilitate emoțională a copilului, acordarea îngrijirilor necesare copilului, realizarea educației specializate a copilului, susținerea integrării copilului în viața socială, asigurarea menținerii relațiilor cu familia copilului, menținerea integrității și siguranței beneficiarilor. Rolul pe care îl îndeplinește educatorul specializat la nivelul echipei poate fi de responsabil de caz și persoana de referință pentru unul sau mai multi copii în același timp” – Rubinian

 

Preț

2800 lei

Curs Educator Specializat

Competențe dobândite:

 • Susținerea dezvoltării limbajului copilului
 • Crearea contextului cotidian de stabilitate emotională a copilului
 • Acordarea îngrijirii necesare copilului
 • Realizarea educației specializate a copilului
 • Susținerea integrării copilului în viața socială
 • Asigurarea menținerii relațiilor cu familia copilului
 • Menținerea integrității și siguranței beneficiarilor prin dezvoltarea empatiei, asertivității și încrederii de sine
 • Planificarea activităților

Documente necesare la înscriere:

 • Copie CI
 • Copie diploma studii (minim liceu)
 • Copie certificat de naștere
 • Copie certificat căsătorie (dacă numele din CI este diferit de cel din diplomă)

Detalii și înscrieri:

Tel: 0755159959 (09-18, luni-vineri)

Mail: contact@set.edu.eu

Formular înscrieri: https://xy1xetocv9l.typeform.com/to/Unu8I3GO?typeform-source=set.edu.eu

Cursul  se desfasoara in varianta online si in sala.

Detalii si informatii: STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM