Curs TIC in activitatea didactica

Dacă vă doriți CALITATE, obținerea de competențe și nu doar o Diplomă, vă invităm la cursul nostru! 


Curs online pentru cadrele didactice:
Predarea și evaluarea eficientă în mediul de învățare online, offline și hibrid cu ajutorul tehnologiei

Descriere curs:
Acest curs răspunde nevoilor cadrelor didactice referitoare la procesul de predare-evaluare în mediul online, offline, cât și hibrid. Astfel veți primi răspuns la următoarele întrebări: CE (ce instrument este potrivit pentru un anumit context de predare-evaluare-învățare), CUM (cum pot folosi instrumentele existente, aplicațiile, cum pot crea conținut educațional de calitate), DE CE (de ce e utilă tehnologia în procesul educațional online și offline, de ce avem nevoie de anumite aplicații și platforme educaționale? care este scopul ?) Așadar, în cadrul acestui curs se vor prezenta câteva aplicații educaționale utile atât pentru lucrul în mediul online, cât și în sala de clasă, pornind de la cercul de aur (Ce, de ce, cum).

● Durată curs: 2 zile (2 ore zilnic). Aveți posibilitatea de a alege data și ora la care doriți să participați:
● 10 aprilie – 11 aprilie, orele 18:00 – 20:00
Sau
● 17 aprilie, orele 10:00 – 14:00

După efectuarea plății veți primi toate detaliile necesare conectării pe Zoom. Plata se face în contul specificat pe factura pe care o veți primi la înscriere, cel târziu cu 48 ore înainte de începerea cursului.
Locurile sunt limitate, deoarece punem accent pe calitate. Dacă vă doriți CALITATE, obținerea de competențe și nu doar o diplomă, vă invităm la cursul nostru!

Ce oferim?
●Certificat de instruire (20 ore)

Structura cursului:
● Crearea resurselor pentru predare/activități personalizate pentru elevi (chestionare, jocuri de cuvinte, diagramă etichetată, etc.) prin utilizarea unor aplicații și platforme educaționale specifice
● Instrumente specifice pentru evaluarea în mediul online și offline (prezentarea unor scenarii numeroase de utilizare a tehnologiei și a aplicațiilor specifice) și integrarea acestora cu Google Classroom sau Microsoft Teams
● Aplicații educaționale pentru colaborare și evaluare: Padlet, Kahoot, Socrative, Edpuzzle, Flipgrid, Mentimeter, Google Forms și altele.
● Utilizarea concretă a unor aplicații pentru obținerea unui feedback
● Prezentarea și utilizarea concretă a instrumentelor potrivite pentru fiecare ciclu de învățământ (preșcolar, primar, gimnazial, liceal): hărți conceptuale, portofolii digitale, crearea unor jocuri, Wordwall, Nearpod și altele (se vor parcurge numeroase scenarii de utilizare a tuturor aplicațiilor evidențiate)
● Tabla online … Cum folosim tabla “clasică” în mediul online? Cum asigurăm colaborarea eficientă cu elevii prin intermediul tablei virtuale

Documente necesare la înscriere:

● Copie CI
● Copie diploma studii – licență

Detalii:

Tel: 0755159959 (09-18, luni-vineri)

Mail: contact@set.edu.eu

Formular înscriere: https://xy1xetocv9l.typeform.com/to/Unu8I3GO?typeform-source=set.edu.eu 

Preț Curs

90 lei

Curs TIC in activitatea didactica

Cursul  se desfasoara in varianta online si in sala.

Detalii si informatii: STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural EurotrainingCalitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM