0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

Protectia datelor persoane fizice GDPR

{„dynamic”:true,”content”:”post_excerpt”,”settings”:{„before”:””,”after”:””,”words”:”15″,”read_more_label”:”…”}}

Bine ne-am regasit!

După cum probabil ati aflat deja, în 25 mai 2018 devine aplicabil noul Regulament European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR).

Pentru a va trasnmite informatii legate de furnizarea de cursuri si servicii de consultanta ale companiei noastre avem nevoie de acceptul dumneavoastra.

Datele personale sunt stocate conform reglementarilor in vigoare. Folosim datele dvs doar pentru a va inscrie si participa la cursul dorit de dvs si pentru a va elibera Diplome/ Certifcate de absolvire/ calificare

CUM PRELUCRĂM DATELE TALE PERSONALE?

Folosim datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ți furniza produse și servicii specific platformei cursuri-autorizate.eu sau pentru a-ți oferi asistența cu privire la folosirea acesteia (dacă este cazul), de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, în scop de marketing, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor pe care ți le oferim. Prelucrarea datelor personale se întemeiază întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligație legală, prin consimțământul tău dacă ți-ai manifestat opțiunea în acest sens, prin Formularul de inscriere la curs, prin contract sau mesaj direct transmis catre noi.

CUM POȚI SĂ ADMINISTREZI ACORDURILE EXPRIMATE?

Pentru a va putea oferi produse și servicii personalizate, cât mai apropiate de interesele tale, putem prelucra date personale care permit identificarea preferințelor dvs, inclusiv prin procese automate, care nu presupun intervenție umană. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicările de marketing direct, vom ține întotdeauna cont de opțiunile tale.

Daca doriti modificari sau aveti intrebari, ni le puteti transmite pe site: wwww.cursuri-autorizate.eu sau pe mail: office@set.edu.eu

Echipa set.edu.eu

Valoare

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

P

Parteneriat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

Calitate

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

+

Respect

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module.

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
Bdul General Vasile Milea, nr 2i, Corp 3, birou 1

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM