Curs Competente Antreprenoriale

Cursul nostru vă oferă real și corect informații și competențe necesare dezvoltării ca antreprenor, dezvoltarea… ...

Autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări

Cod COR 112029

Dacă vă doriți CALITATE, obținerea de competențe și nu doar o Diplomă, vă invităm la cursul nostru! 


Informații:

Cursul nostru vă oferă real și corect informații și competențe necesare dezvoltării ca antreprenor, dezvoltarea unui plan de afaceri, deschiderea unui PFA sau SRL. Veți putea conduce propria afacere sau propriul proiect, vă veți conduce echipele și activitățile, indiferent de domeniu, pentru a vă atinge obiectivele propuse. Veți asimila cunoștințele teoretice despre  planificarea, organizarea și coordonarea activităților subordonate, evaluarea modului de aplicare a deciziilor și a gradului de îndeplinire a obiectivelor asumate, în 40% din timpul alocat și veți participa la multe aplicații practice și role-play-uri, în 60% din timpul alocat. Traineri cu expertiză dovedită și îndelungată în management vă vor oferi din experiența lor.

Absolvenții cursului, în urma examenului, primesc Certificatul de absolvire (diploma) „Competențe antreprenoriale”, CAFFPA, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației.

Certificatul de absolvire este însoțit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute în România și orice țară U.E.

Vă oferim:

 • Suport de curs, plus materiale suplimentare, necesare aprofundării cursului
 • Posibilitatea de a participa, indiferent de zona în care locuiți, fiind un curs on-line (pe perioada pandemiei)
 • Workshopuri de specialitate și complementare, la cerere

Preț

600 lei

Curs Competente Antreprenoriale

Cui se adresează:

 • Celor interesați să-și conducă propria afacere să-și înființeze un PFA sau SRL, au accesat sau accesează fonduri europene și trebuie să învețe să fie un bun antreprenor
 • Celor care își doresc să capete competențe antreprenoriale, pentru a-și dezvolta un plan de afaceri
 • Celor care își doresc o schimbare profesională sau care au rămas fără job și doresc o schimbare, în tendința cu cerințele pieței muncii actuale
 • Absolvenților cum minim învățământ gimnazial (8 clase), liceal, superioare și masteranzilor, care doresc o dezvoltare personală și profesională și care să le ofere șansa de a-și găsi un loc de muncă

Documente necesare la înscriere:

 • Copie diplomă studii (minim 8 clase)
 • Copie CI
 • Copie Certificat căsătorie (dacă numele din CI este diferit de cel din diplomă)
 • Copie certificat de naștere

Detalii:

Tel: 0755159959 (09-18, luni-vineri)

Mail: contact@set.edu.eu

Formular înscrieri: https://xy1xetocv9l.typeform.com/to/Unu8I3GO?typeform-source=set.edu.eu

 

Cursul  se desfasoara in varianta online si in sala.

Detalii si informatii: STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM