Curs Manager Proiect

Cursul ofera real si corect informatii si competente necesare scrierii, accesarii si managerierii de proiecte. ...

Autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților (CAFFPA)

Cod COR 242101, Autorizatie seria B/0011704

Dacă vă doriți CALITATE, obținerea de competențe și nu doar o Diplomă, vă invităm la cursul nostru! 


Informații:

Cursul nostru vă oferă real și corect informații și competențe necesare scrierii, accesării și managerierii de proiecte. Veți putea să vă dezvoltați afacerea, sau veți învăța pașii necesari scrierii unui proiect, sau veți dobândi competențele necesare obținerii un job. Vă invităm la un curs structurat în două părți: 40% din timp veți asimila cunoștințele teoretice despre inițierea unei idei de proiect, pașii necesari realizării proiectului, resursele necesare solicitantului, iar 60% din timp veți lucra la propriul proiect, în funcție de nevoia proprie. Dacă sunteți interesați de accesare sau informații despre fonduri europene, vă recomandăm să participați în prima fază la acest curs, MP si după acesta, la Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Eu.

Absolvenții cursului, în urma examenului, primesc Certificatul de absolvire CAFFPA de Manager Proiect (cod COR 242101), acesta oferindu-vă dreptul de a practica meseria de Manager Proiect, prin Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației.

Certificatul (Diploma) de absolvire este însoțit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute în toată U.E. Ambele documente sunt utile pentru cei care doresc să se angajeze ca Manager proiect în proiecte cu finanțare europenă sau alte finanțări, ca tranieri de specialitate în domeniu, ca experti în echipele care scriu sau implementează proiecte sau pentru cei care participă la achiziții publice și unde este obligatoriu Certificat Manager Proiect.

 

Preț

800 lei

Curs Manager Proiect

Competențe dobândite:

 1. Stabilirea scopului proiectului
 2. Stabilirea cerințelor de management integrat al proiectului
 3. Planificarea activităților proiectului
 4. Gestiunea utilizării costurilor și resurselor operaționale pentru proiect
 5. Realizarea procedurilor de achiziții pentru proiect
 6. Managementul riscurilor
 7. Managementul echipei de proiect
 8. Managementul comunicării în cadrul proiectului
 9. Managementul calității proiectului

Cui se adresează:

 • Celor interesați să lucreze sau lucrează în Managementul Proiectelor (Proiecte de Fonduri Europene, Proiecte ale Instituțiilor publice, ale Companiilor de stat etc). Conform OG 129/ 2000, începând cu 1.01.2010, nimeni nu mai poate fi managerul unui proiect, angajat oficial și legal, fără certificare CAFFPA sau licență/ master M.P
 • Celor care participă la licitații si pt care este obligatoriu deținerea unui Certificat CAFFPA pt Manager de proiect
 • Celor care își doresc să capete competențe manageriale, pt a obtine noi responsabilități în acest sens, în companiile unde lucrează
 • Celor care, nemultumiți de statutul lor social sau care au rămas fără jobul anterior, doresc o schimbare, în tendința cu cerințele pieții muncii actuale
 • Absolvenților de studii superioare și masteranzilor, care doresc o formare profesională actuală și cu șanse de a-și găsi un loc de muncă.

Documente necesare la înscriere:

 • Copie diploma studii superioare/ master
 • Copie CI
 • Copie certificat de naștere
 • Copie certificat căsătorie (dacă numele din CI este diferit de cel din diplomă)

Vă oferim:

 • Suport de curs
 • Coffe break

Detalii și înscriere:

Tel: 0755159959 (09-18, luni-vineri)

Mail: contact@set.edu.eu

Formular înscrieri: https://xy1xetocv9l.typeform.com/to/Unu8I3GO?typeform-source=set.edu.eu 

Cursul  se desfasoara in varianta online si in sala.

Detalii si informatii: STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM