0755 159 959 | STRUCTURAL EUROTRAINING SRL contact@set.edu.eu

Curs Manager Proiect

Cursul ofera real si corect informatii si competente necesare scrierii, accesarii si managerierii de proiecte. ...

Autorizat de Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adulților

Cod COR 242101, Autorizatie seria B/0011704

Bonus: Consiliere in scrierea unui proiect

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru! 


Informatii:

Cursul nostru va ofera real si corect informatii si competente necesare scrierii, accesarii si managerierii de proiecte. Veti putea sa va dezvoltati afacerea, sau veti invata pasii necesari scrierii unui proiect, sau veti dobandi competentele necesare obtinerii un job. Va invitam la un curs structurat in doua parti: 40% din timp veti asimila cunostintele teoretice despre initierea unei idei de proiect, pasii necesarii realizarii proiectului, resursele necesare solicitantului, iar 60% din timp veti lucra la propriul proiect, functie de nevoia proprie. Daca sunteti interesati de accesare sau informatii despre fonduri europene, va recomandam sa participati in prima faza la acest curs, MP si dupa acesta, la Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Eu.

Absolventii cursului, in urma examenului, primesc Certificatul de absolvire CAFFPA de Manager Proiect (cod COR 242101), acesta oferindu-va dreptul de a practica meseria de Manager Proiect, prin Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Certificatul (Diploma)de absolvire este insotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute in toata U.E. Ambele documente sunt utile pentru cei care doresc sa se angajeze ca Manager proiect in proiecte cu finantare europena sau alte finantari, ca tranieri de specialitate in domeniu, ca experti in echipele care scriu sau implementeaza proiecte sau pentru cei care participa la achizitii publice si unde este obligatoriu Certificat Manager Proiect.

Ofertă specială!

690 lei

Curs Manager Proiect

Competente dobandite:

1. Stabilirea scopului proiectului

2. Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului

3. Planificarea activitatilor proiectului

4. Gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operationale pentru proiect

5. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect

6. Managementul riscurilor

7. Managementul echipei de proiect

8. Managementul comunicarii in cadrul proiectului

9. Managementul calitatii proiectului

Cui se adreseaza:

– celor interesati sa lucreze sau lucreaza in Managementul Proiectelor( Proiecte de Fonduri Europene, Proiecte ale Institutiilor publice, ale Companiilor de stat etc). Conform OG 129/ 2000, incepand cu 1.01.2010, nimeni nu mai poate fi managerul unui proiect, angajat oficial si legal, fara certificare CAFFPA sau licenta/ master M.P

– celor care participa la licitatii si pt care este obligatoriu detinerea unui Certificat CAFFPA pt Manager de proiect

– celor care isi doresc sa capete competente manageriale, pt a obtine noi responsabilitati in acest sens, in companiile unde lucreaza

– celor care, nemultumiti de statutul lor social sau care au ramas fara jobul anterior, doresc o schimbare, in tendinta cu cerintele pietii muncii actuale

– Absolventilor de studii superioare si masteranzilor, care doresc o formare profesionala actuala si cu sanse de a-si gasi un loc de munca.

Examen: La 3 – 5 zile dupa finalizarea cursului, in prezenta Comisiei CAFFPA.

– Proba teoretica: test grila – pt evaluarea cunostintelor teoretice

– Proba practica: proiect – pt evaluarea competentelor practice, la alegerea cursantului si construit pe parcursul cursului

Documente necesare la inscriere:

– Copie diploma studii superioare/ master

– Copie CI

– Copie certificat de nastere

– Copie Certificat casatorie( daca este cazul)

Va oferim:

– Suport de curs, plus materiale suplimentare, necesare aprofundarii cursului

– Coffe break

– Un curs gratuit daca ne recomandati 5 participanti, indiferent de curs, sau posibilitatea de a castiga in urma participarii acestora

– Posibilitatea de a participa la curs in zona in care locuiti

– Workshopuri de specialitate si complementare, la cerere

Putem programa cursul in orice localitate din tara.

 

Detalii si inscriere: SC STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, Informatii si inscrieri: 0755159959, contact@set.edu.eu

Cursul  se desfasoara in orice localitate din tara.

Detalii si informatii: SC STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu

 • Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!

  Mihaela-Ancuta Viziri

 • A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!

  Corina-Ioana Tudorache

 • Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal.

  Crenguta-Elena Andrei

 • Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!

  Ramona Nicoleta

 • Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!

  Ana Manciu - Marian

 • Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!

  Mihaela Loredana

 • Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!

  Elena Roman

 • Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!

  Liliana Dumitru

 • Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul

  Ana-Maria Bara

 • Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea

  Adriana Arzoiu

Valoare

Creștem valoarea fiecăruia proporțional cu educația și formarea

P

Parteneriat

Parteneriate, mai mult decat clasice contracte

Calitate

Calitatea este cea care face diferența în piața formării

+

Respect

Respectul pentru educație și respectul reciproc avantajos

NE PASĂ DE

Succesul Tău

Succesul tău este și succesul nostru! Nu avem o formulă secretă a succesului, dar oferim calitate în formare, valoarea trainerilor și a trainingurilor, empatie și prietenie, o echipă care face diferența! Primim feedbackuri și recomandări care dau valoare eforturilor noastre.

Abonare la Newsletter

Calitatea noastră, performanța voastră!

TEL: 0755 159 959
13 Septembrie 103 

Structural Eurotraining
Calitatea noastră, performanța voastră!

Orar: LUNI-VINERI
9AM - 5PM